Over ons

Hoi!

 

Ik ben Pauline, 18 jaar, hét gezicht achter Tante Pleun. Ik ben dol op baby's, kinderen en toevallig ook op frutselen met stofjes. En dat komt nu allemaal samen in Tante Pleun.

Het idee van Tante Pleun is ontstaan, nadat ik trotse tante werd van het allerliefste nichtje op de hele wereld. Ze werd (en wordt nog steeds) overladen met speelgoed van deze tante. Om van haar nou niet helemaal een verwend prinsesje te maken, deel ik graag het genot van nichtjes, neefjes, broertjes, zusjes, dochtertjes, zoontjes, kleinkinderen of zelfs buurkinderen verwennen met jullie!

 

Wees de favoriete tante (of oom) door snel te beginnen met het verwennen van alle baby's in jouw buurt met producten van Tante Pleun!

Omdat alle baby's verwent mogen worden!

TantePleun

Hoi! Welkom in de webshop van TantePleun. Hier vind je hippe baby- en kinderkleding. Ook ben je hier aan het juiste adres voor een leuk kraamcadeautje. Alle items worden met veel liefde en plezier handgemaakt door mij. Naast de producten die je hier in de shop vindt, maak ik ook custom orders. Heb je zelf een leuk idee voor een product? Niets is TantePleun te gek! Neem hiervoor contact op via de website of social media. De stoffencollectie kan elke keer verschillen om de producten zo uniek te laten zijn. Omdat alles handgemaakt is, is de levertijd 1-2 weken. Veel shopplezier! Liefs, Pauline | Bedrijfsgegevens: KvK: 72372095

Neem contact met ons op

E-mail
tantepleun@outlook.com
Whatsapp
+31 6 10359447

Facebook