Voetenzakken Interesse? Deze worden helemaal naar wens gemaakt! Neem snel contact met ons op en we gaan samen kijken naar wat jij wilt hebben. We zoeken samen stofjes uit om tot een uniek resultaat te komen: een voetenzak die je niet bij anderen tegenkomt!Haarbandjes Ze kunnen van elke stof gemaakt worden, maar ze staan niet allemaal in de shop. Of wil jij hem nog anders hebben? Dat kan hoor! Neem snel contact met ons op om te bespreken hoe je het wilt hebben, dan gaan wij ermee aan de slag!


 
Complete outfit Wil je graag een complete outfit hebben? Geen probleem hoor! Ik maak graag een bijpassend shirtje bij een broekje, of hoe je het maar wilt hebben! Neem contact op via de website of via social media en we gaan samen kijken hoe je het wilt hebben!

TantePleun

Hoi! Welkom in de webshop van TantePleun. Hier vind je hippe baby- en kinderkleding. Ook ben je hier aan het juiste adres voor een leuk kraamcadeautje. Alle items worden met veel liefde en plezier handgemaakt door mij. Naast de producten die je hier in de shop vindt, maak ik ook custom orders. Heb je zelf een leuk idee voor een product? Niets is TantePleun te gek! Neem hiervoor contact op via de website of social media. De stoffencollectie kan elke keer verschillen om de producten zo uniek te laten zijn. Omdat alles handgemaakt is, is de levertijd 1-2 weken. Veel shopplezier! Liefs, Pauline | Bedrijfsgegevens: KvK: 72372095

Neem contact met ons op

E-mail
tantepleun@outlook.com
Whatsapp
+31 6 10359447

Facebook